Spring til indhold

Arrangementer

FOF Kursuslokaler, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 17-18.40

Koreansk for letøvede

Mere

FOF Randers, Motion: Gymnastik/aerobic

Stott Pilates let øvede/øvede

Dette er et pilateshold for dig, der er lidt mere sikker i de 5 grundlæggende pilates-principper end på de "letøvede" hold.

Mere

VOC Aktivitetscenter , Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

Mere

PTU Rødovre, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Bassintræning. er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i. ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor. er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og.

Mere

Bramming Kultur- og Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse og afspænding i varmt vand

Undervisning i varmt vand er med til at lette smerter i led og muskler. Varmt vand bærer, støtter og lindrer. Derfor kan øvelserne udføres mere intensivt og med større udbytte. Undervisningen bygges op omkring bevægelse, balance- og kredsløbstræning.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud

Osteoporose-træning

Mere

Sønder-Felding Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18-19.30

Yoga Mix

Yoga og Pilates i skøn forening. Vi starter med yin yoga, hvor de fleste yogastillinger foregår liggende eller siddende i 3-5 minutter af gangen.

Mere

Kursuscenter Friheden, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09.30-11

God motion for slidgigt i hofter, knæ og andre kroniske lidelser

Holdet for hofter og knæ henvender sig til personer, der skal have optrænet. deres muskler, evt. efter hospitalsophold eller lang sygdomsperiode samt til. personer med kroniske lidelser.

Mere

Fælleshuset, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Iyengar yoga - hensyntagende

I Iyengar yoga arbejder du opmærksomt på kroppens lige linjer, og hvordan man bedst kommer ind og ud af stillingerne. Der lægges vægt på, at du undgår at skade kroppen. Derfor bruges blokke, tæpper og bånd i undervisningen.

Mere

Træningscentret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.40

Ryghold-Videbæk(H)

Et lille hold for personer med dårlig ryg/hofte/skulder,. hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og muligheder. Der indgår Gotved. bevægelse. Vi arbejder med stabilitet og styrke omkring rygsøjle og bækken. Der.

Mere

Hal C, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 10-11.40

Tai Chi

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12.50-14.30

Fibromyalgi - hensyntagende

På dette hensyntagende hold - laver vi øvelser, som styrker og smidiggør muskler og led. uden skadelig belastning. Fokus på smidighed, balance og koordination. Vi. arbejder i et roligt tempo og afspænder kroppen, inden vi laver små blide.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 13-14.15

Motion for mænd over 60

Er du efterlønner, pensionist - eller på vej dertil - og ønsker du et træningstilbud, som er med til fortsat at holde dig i form, så er dette hold lige noget for dig. Pas på bevægeapparatet - det skal holdes ved lige!

Mere

Mariendalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 14-15.30

Tai chi chuan- øvet

Oplev. det sjove og berigende i den kinesiske selvforsvars- og bevægelseskunst Tai Chi. Chuan. En ny og spændende verden vil åbne sig for dig. Fremgangsmåden i undervisningen er: 1. Kroppens struktur harmoniseres.

Mere

Pensionist- og Dagcentret Vibenshave, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 15.30-17.10

Tai Chi

Mere

K.U.B.E, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 16.15-17

Ballet 4-6 år - begyndere

Ballet er en kreativ, virkningsfuld og sjov form for motion. Den udvikler rytmesansen, øger smidighed og muskelstyrke, giver en rank holdning og graciøse bevægelser.

Mere

Voel-Hallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.30-17.15

Motion for mænd

Torsdag. eftermiddag. Hvis du ønsker en træning, som gør dig. bedre rustet til at klare hverdagen, så er dette hold noget for. dig. Måske har du rygproblemer eller. muskelspændinger i nakke og skuldre?

Mere

AOF Hunderupvej, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17-18.10

Ryghold/coretræning

For dig der ofte har en træt, stiv eller øm ryg efter dagens aktiviter med stillesiddende arbejde eller mange forflytninger og tunge løft. Vi smidiggør rygsøjlen laver strækøvelser og styrker ryg og mavens muskulatur.

Mere

Skolen på Duevej, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17-18.30

1. knivform og sværd

1. knivform og sværd- forudsætter træning i den langsomme Tai. Chi-form. I undervisningen repeteres. den 1. knivform: Kort Kniv og sværdet. Våbenformene træner og udvider kroppens. kraft og funktion.

Mere

Auning Idræts og Kulturcenter, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 19.45-20.45

Styrk din krop i vandet

Pulsen er oppe i en halv time med effektive bevægelser, hvor du er let i vandet. Det styrker hele kroppen. Det er træning med intervaller gående eller løbende. Vi bruger også aqua redskaber til at lave modstand i vandet.

Mere

Energicenter Voldparken, Motion: Danseundervisning kl. 18.30

Husum ECV, børnedans, torsdag

Børnedans. Børnedans er for dit barn, som elsker at bevæge sig til MGP-musik, Ramasjang, TikTok-sange eller andre smarte børnesange.

Mere

Pris: 550 kr

Energicenter Voldparken, Motion: Danseundervisning kl. 18.30

Husum ECV, dans og bevægelse, torsdag

Børnedans. Børnedans er for dit barn, som elsker at bevæge sig til MGP-musik, Ramasjang, TikTok-sange eller andre smarte børnesange.

Mere

Pris: 550 kr

Bramming Kultur- og Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic

Sund ryg i varmt vand

Mere

Lejbjergcentret, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende vandgymnastik - Lejbjerg

Hensyntagende vandgymnastik for folk med problemer i bevægeapparatet. Har du en eller flere skavanker, er træning i varmtvandsbassin med kompetente instruktører gavnligt.

Mere

Lejbjergcentret, Motion: Gymnastik/aerobic

Varmtvandskursus - Bevægelse og afspænding *

På holdet kommer du gennem et program med blandede øvelser for hele kroppen, som varierer fra gang til gang. Programmet består typisk af øvelser der træner styrke, kondition, balance og fleksibilitet, øvelserne foregår både med og uden rekvisitter.

Mere

Bülowsvejhallen, Motion: Andet motionstilbud

Skånsom styrketræning

På dette hold. får du styrket kroppens basale muskler og får forbedret kroppens naturlige. bevægemønstre. Målet er at gøre hele din krop velfungerende og stærk. Øvelserne.

Mere

Træningscenter Tirstrup, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende bevægelse i varmt vand

Hensyntagende bevægelseslære i 33-34. grader varmt vand - handicaphold. Al vores undervisning i. varmtvandsbassin er særlig tilrettelagt for deltagere, der på grund af.

Mere

AOF Skive, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.30

Yoga - begyndere/let øvet

Vi. arbejder med traditionelle yogastillinger fra Hatha Yoga og Tao Yin Yoga, der. giver ro og nærvær i krop og sind, og lærer. små dynamiske serier med fokus på. energi og koordination. Yoga.

Mere

AOF Skive, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 18.45-20.15

Yoga - let øvet/øvet

Vi. arbejder videre med traditionelle yogastillinger fra Hatha Yoga og Tao Yin. Yoga, der giver ro og nærvær i krop og sind, i kombination med mere. dynamiske serier i et sammenhængende flow. Yoga.

Mere

AOF Svendborg, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Yoga 60 + i roligt tempo

Yoga i roligt tempo. Vi arbejder i et roligt tempo med bevidsthed om opspænding, udspænding og afspænding og med fokus på åndedrættets samspil i øvelserne. Hver lektion slutter med talt afspænding.

Mere