Spring til indhold

Arrangementer

Forum Faaborg, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 09.30-11.10

Rehappy Ballroom Fitness

Holdet henvender sig til alle, der har haft en hjerneskade. Måske en blodprop,. hjerneblødning efter ulykke eller efter stress. Alt hvor hjernen har været.

Mere

Joan's Yogaskole, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga for øvede

Yoga på dette niveau er for dig, som har praktiseret yoga. 1 måske 2 år og som kan mærke, du bare gerne vil have mere viden for at kunne. arbejde dybere i stillingerne, lære nye stillinger, så du får forståelsen for,.

Mere

Aftenskolernes Hus (kasernen), Motion: Gymnastik/aerobic

Senioryoga - Sønderborg

Senioryoga er specielt velegnet til dig, der gerne vil dyrke yoga men måske ikke længere får lige så meget ud af det på et traditionelt yogahold. Der vil derfor her blive taget hensyn til en aldrende krop og de skavanker, du med tiden kan få.

Mere

Søndersø Idræts-Center, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 09.30-11

Gotvedgymnastik

Oplev bevægelsesglæde med Gotvedgymnastik i den smukkeste gymnastiksal med lækkert trægulv beliggende på 1. sal med udsigt til grønne omgivelser. Lær at bruge kroppen naturligt med Gotvedgymnastik og opnå kropslig og mental balance.

Mere

Søndersø Idræts-Center, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 11.30-12.45

Gotved Barretræning

Er du vant til at bevæge dig og tage din krop alvorligt, så er Gotved Barretræning effektiv styrketræning for hele kroppen, hvor du opbygger smidighed, balance og en smuk kropsholdning.

Mere

Sophies Hus, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 10-14

Turneringsbridge

Mere

Sundhedscenter Fryd, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 11-12.10

Pilates - Stærk ryg *

Stabilitet, balance, smidighed, super stærk og veltrænet core, tonede muskler, flot og rank holdning: din ryg vil elske pilates-træning. Øvelserne er et system af stræk og styrkeøvelser understøttet af vejrtrækningen.

Mere

Ældre Sagen, Århus Midt, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 11.30-12.50

Line Dance 7 for nybegyndere

Mere

Omnihuset, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 16-18

Seniordans i Vejgaard*

Seniordans er livsglæde, og alle kan være med uanset alder og. køn. Dansen er partnerfri. Hvis du ingen partner har, så medbring bare dit gode. humør. Dans er god motion for krop og sjæl og ikke mindst for. humøret.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18.30-20

Hatha-yoga med Marianne Krogh

Yoga er en fest og er tilgængeligt for alle. Hatha yoga er den traditionelle klassiske yogaform med én. stilling ad gangen og ikke flere i en serie. Jeg bestræber mig på at komme hele kroppen igennem i hver.

Mere

Ananda Yogaskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 19-20.30

Patanjali Yoga - Niveau 2

Yoga niveau 2-3. For dig, der har gået på Niveau 1-2 I. Mindst et år og ønsker at arbejde dybere, få flere udfordringer og blive. Introduceret til bagoverbøjningerne. På Niveau 2-3 vil du også arbejde en del.

Mere

AOF Frederikshavn, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 12.40-14.10

Callanetics - hensyntagende

Ønsker du at komme i god form og få en flot og smidig krop? Callanetics er et specielt udviklet gymnastiksystem, der består af små præcise bevægelser, der styrker svage muskler. Der er ingen.

Mere

Ananda Yogaskolen, Motion: Gymnastik/aerobic

Patanjali Yoga - Niveau 1-2

For dig, der er. begynder, let øvet eller dig, der ønsker at arbejde dybere med. basisstillingerne. Der vil blive lagt vægt på de. stående yogastillinger for at opbygge styrke og udholdenhed.

Mere

Lufthavnsparken, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 08.15-09.45

Blid hensyntagende yoga for seniorer

Blid hensyntagende yoga er yoga der henvender sig til seniorer der som ikke kan deltage på.

Mere

Skjern Skole (afd. Enghavevej), Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 16.25-17.25

Yin Yoga

I den vestlige verden lever de fleste af os et travlt og udadvendt liv, som er yangkvaliteter, mens yin står for det indadvendte, rolige og tilbagetrukne. Yin yoga består derfor af blide, dybe stræk, som holdes længe, ofte i flere minutter.

Mere

Lumsås Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 09.30-11

Mindful yin Yoga

Holdet. består af yoga øvelser med blide stræk og bevægelser af kroppens muskler og led. og fascier, hvor fokus er at have opmærksomhed på din krop og vejrtrækning. Du guides blidt i at løsne op og slippe tankermylder,.

Mere

Lumsås Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 09.30-11.10

Mindful yin yoga

Holdet. består af yoga øvelser med blide stræk og bevægelser af kroppens muskler og led. og fascier, hvor fokus er at have opmærksomhed på din krop og vejrtrækning. Du guides blidt i at løsne op og slippe tankermylder,.

Mere

Terndrup Medborgerhus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 13-14.30

Yin Yoga -Terndrup

Find din indre ro og mærk du trækker vejret, samtidig med at du styrker og stabiliserer din krop gennem en kombination af Hatha Yoga og Yin Yoga. Vi starter blidt og roligt og bygger på hen ad vejen.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 15.45-17

Slip smerter og stivhed med Anne Thomsen

Har du længerevarende (kroniske) smerter, så er her holdet for dig. Vi vil med den seneste smerte videnskab i ryggen, træne bevægelighed,. smidighed og styrke. Og du vil få en -måske ny forståelse af hvad smerter er.

Mere

FOF Kursuslokaler, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 17-18.40

Koreansk for letøvede

Mere

FOF Randers, Motion: Gymnastik/aerobic

Stott Pilates let øvede/øvede

Dette er et pilateshold for dig, der er lidt mere sikker i de 5 grundlæggende pilates-principper end på de "letøvede" hold.

Mere

VOC Aktivitetscenter , Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

Mere

PTU Rødovre, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Bassintræning. er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i. ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor. er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og.

Mere

Bramming Kultur- og Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse og afspænding i varmt vand

Undervisning i varmt vand er med til at lette smerter i led og muskler. Varmt vand bærer, støtter og lindrer. Derfor kan øvelserne udføres mere intensivt og med større udbytte. Undervisningen bygges op omkring bevægelse, balance- og kredsløbstræning.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud

Osteoporose-træning

Mere

Sønder-Felding Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18-19.30

Yoga Mix

Yoga og Pilates i skøn forening. Vi starter med yin yoga, hvor de fleste yogastillinger foregår liggende eller siddende i 3-5 minutter af gangen.

Mere

Kursuscenter Friheden, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09.30-11

God motion for slidgigt i hofter, knæ og andre kroniske lidelser

Holdet for hofter og knæ henvender sig til personer, der skal have optrænet. deres muskler, evt. efter hospitalsophold eller lang sygdomsperiode samt til. personer med kroniske lidelser.

Mere

Fælleshuset, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Iyengar yoga - hensyntagende

I Iyengar yoga arbejder du opmærksomt på kroppens lige linjer, og hvordan man bedst kommer ind og ud af stillingerne. Der lægges vægt på, at du undgår at skade kroppen. Derfor bruges blokke, tæpper og bånd i undervisningen.

Mere

Træningscentret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.40

Ryghold-Videbæk(H)

Et lille hold for personer med dårlig ryg/hofte/skulder,. hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og muligheder. Der indgår Gotved. bevægelse. Vi arbejder med stabilitet og styrke omkring rygsøjle og bækken. Der.

Mere

Hal C, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 10-11.40

Tai Chi

Mere