Spring til indhold

Arrangementer

Sundhedshuset Vesterbro, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 08-09

Fysioterapeutisk træning med maskiner

På. dette hold vejledes du i et træningsprogram, som involverer øvelser på maskiner. og på gulv. Du får grundig supervision og rådgivning af en fysioterapeut, som. tilpasser øvelserne til din fysiske formåen. Der fokuseres på at styrke.

Mere

Sportscafeen i Helsingør Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 09.30-10.40

Styrke og balance

Træningen vil være forskellig fra gang til gang. Alle kan være med uanset niveau og træningserfaring, da. øvelserne nemt tilpasses den enkelte. Du bliver undervist grundigt i nogle basisøvelser, som.

Mere

Fanø Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.30-11

Bevægelse og afspænding

Mere

Bülowsvejhallen, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 11.30-12.30

Skånsom styrketræning

På dette hold. får du styrket kroppens basale muskler og får forbedret kroppens naturlige. bevægemønstre. Målet er at gøre hele din krop velfungerende og stærk. Øvelserne.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Danseundervisning 15 mødegange kl. 15.30-17

Ballet lignende motion for alle

Ballet for voksne. Har du haft en drøm om at danse som en ballerina siden du var en lille pige?. Ballet for voksne kan være en træningsform for dig, ligesom den er for vor Dronning Margrethe den 2.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 16-17.30

Træning fra inderst til yderst m/k

Fysiopilates, fysioflow og yoga, let øvede. MediYoga ca hver 3. gang. Trænger du til at træne kroppen stille og roligt fra inderst til yderst, kan dette hold være et godt valg.

Mere

Maribo Hallerne og Maribo Stadion, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 08.45-10.25

Hatha Yoga - begyndere

At bevare din styrke, når man bliver ældre, er nøglen til livslang. sundhed. Dette Hatha-yoga-kursus er blidt, men har også sekvenser, der vil udfordre begyndere, og give en dybere oplevelse af. yoga.

Mere

PTU Rødovre, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 18.30-19.15

Varmtvandsbassin

Bassintræning. er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i. ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor. er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og.

Mere

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning ons kl. 18-19

Aquabike

Træning hver onsdag 18-19 Ferie uge 42.

Mere

Pris: 650 kr

Vestamager Idrætsanlæg, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Bevægelse. i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger. eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og. koordinationsevne uden at overbelaste kroppen. Vandets.

Mere

Klinik For Fysioterapi Og Træning, Aulum, Motion: Gymnastik/aerobic

Pilates for øvede (H)

Pilates er for dig, der ønsker mindre stress, færre skavanker og en flot rank kropsholdning. Pilatesøvelserne er velgørende for krop, sind og ånd.

Mere

Træningscenter Tirstrup, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende bevægelse i varmt vand

Hensyntagende bevægelseslære i 33-34. grader varmt vand - handicaphold. Al vores undervisning i. varmtvandsbassin er særlig tilrettelagt for deltagere, der på grund af.

Mere

Hedebo Centret, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse i varmt vand

Har du ondt i muskler og led?. Så kom og oplev vandets gavnlige effekt på fysiske smerter. Varmen giver afspænding af musklerne, smertelindring og øget ledbevægelighed.

Mere

Fredericia Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud

Begyndersvømning m. 1 forældre 5-8 år

Begyndersvømning. med mor eller far. Holdet. er for ét barn og én forælder/nær omsorgsperson. På dette. svømmehold arbejder vi med at gøre børnene fortrolige med vand. gennem svømning og leg.

Mere

Fredericia Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 16-16.30

Begyndersvømning m. 1 forælder-særlige behov

Begyndersvømning. med mor eller far. Med. særligt behov. Holdet. er for ét barn og én forælder/nær omsorgsperson. På dette. svømmehold arbejder vi med at gøre børnene fortrolige med vand.

Mere

DGI Huset Herning, Motion: Andet motionstilbud

Slid- og leddegigt

Varmtvandstræning for personer med slid- og leddegigt. Træning i det varme vand aflaster og dæmper smerter i led og muliggør bevægelser og træning der ikke er muligt på land.

Mere

Dof Yogaskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18.45-20.15

Mindful Yoga

I Mindful Yoga laver vi øvelser ,der virker restituerende, beroligende og også energigivende. Den fornyende, beroligende og energigivende virkning kan mærkes både i krop og sind.

Mere

Antroposofisk Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 09-10.30

Senioryoga for øvede

Det er aldrig for sent at begynde at dyrke yoga, og du kan blive ved hele livet. Iyengar® yoga for seniorer er specielt tilrettelagt dig, som mærker at årene har sat sig i kroppen. Det kan være i knæ, skuldre eller ryg.

Mere

Antroposofisk Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 10.45-12.15

Senioryoga

Det er aldrig for sent at begynde at dyrke yoga, og du kan blive ved hele livet. Iyengar® yoga for seniorer er specielt tilrettelagt dig, som mærker at årene har sat sig i kroppen. Det kan være i knæ, skuldre eller ryg.

Mere

Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter, Motion: Kampsporttræning kl. 21-00

Iaido / Aiki toho - japansk sværdtræning

Iaido og Aiki-toho er øvelser i at anvende det japanske sværd. Øvelserne foregår med en imaginær modstander og de fleste af dem starter med at man trækker og skærer i én bevægelse.

Mere

Gratis

Randers Fritidscenter, Motion: Danseundervisning 19:00 - 21:00

Argentinsk Tango Randers - Øvetime og Undervisning

Kom og dans tango og hyg dig i godt selskab med kaffe/the og kage. Der er ingen formel undervisning, men kom og øv, det du har lært, og få råd og vejledning. Alle er velkomne, også helt nye dansere - og det er GRATIS!

Mere

Gratis

AOF Yoga Assens, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 09-10.15

Mor i form

Trænger du til at få kroppen godt i gang efter en fødsel? Så. kom og vær med! Vi skal have pulsen godt op og styrketrænet hele kroppen med. særligt fokus på bækkenbund, mave og ryg. Vi kommer også til at træne vores.

Mere

Kirstinebjergskolen, Motion: Andet motionstilbud 7 mødegange kl. 18.15-19

Voksensvømning

Holdet er for voksne, der ønsker at. påbegynde svømmeundervisning eller som ønsker at forbedre sine. svømmefærdigheder. Undervisningen foregår på hold, men.

Mere

Rønde Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 20-21

Dynamisk Yoga Flow

Giver dig velvære, styrke og smidighed.

Mere

FOF Kursuslokaler, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 18.15-19.45

Yoga kun for mænd - Anne Marie Lindquist

Du er sikkert stiv som et bræt. Men der er hjælp at hente på mit yogahold. Jeg underviser i Hatha Yoga, og der vil du møde forskellige fysiske stillinger.

Mere

AOF Middelfart, Motion: Gymnastik/aerobic

Qigong

Hvad er Qigong godt for: Qigong reducerer stress og giver klare tanker. Qigong øger balancen og forebygger svimmelhed. Qigong øger dit velværd og din nattesøvn forbedres. Qigong er nænsomme og blide bevægelser.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Andet motionstilbud

Zumba Gold

Zumba ® Gold henvender sig til alle danseglade i alle aldre. ZumbaGold er ikke "high speed" tempo, men mere roligt og egnet til seniorer eller andre, som gerne vil have god motion og dans.

Mere

Aktivitetshuset Ebeltoft, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 14-15.30

Qigong

Kom med til qi gong og oplev velvære og ny styrke for krop og sind - tilpasset dine behov.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 18.15-19.45

Yoga

Yogaundervisningen vil indeholde dynamiske øvelser og statiske stillinger, som du kan være stille i. Yoga harmoniserer krop og sind. Dine muskler indre organer og kredsløb kommer i balance.

Mere

Elbohallen, Motion: Andet motionstilbud 11 mødegange kl. 15-16.30

Krop og bevægelse

Hvor der indgår bevægelse efter Helle Gotved. gymnastik, pilates, yoga, callanetics mm. Vi. begynder med opvarmning, hvor der indgår øvelser efter Helle Gotved gymnastikken. Derefter arbejder vi med en blanding af pilates,.

Mere