Spring til indhold

Arrangementer

Yoga Moves, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.15

Yoga - Mindful for Seniorer - formiddag

Vi vil lave blid mindful yoga med enkle yogaøvelser, hvor alle kan være med. Der vil være gode stræk for din smidighed, styrke og balance samt åndedrætsøvelser. Hver gang afsluttet med en dejlig dybdeafspænding.

Mere

Lille Skole for Voksne - Aalborg, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 10-11.50

Yoga og ny start

Vi vil heale den forsømte vinterkrop og mindske tankemylder, så glæden kan vinde over frygten. Kroppen skal strækkes og vækkes, vi laver solhilsen og du skal finde energien i dine 7 chakra.

Mere

Kirstinebjergskolen, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 16.45-19

Begyndersvømning, 7-12 år

Det skal være sjovt at lære at. svømme. Formålet med dette svømmehold for. børn er at dit barn skal blive tryg ved at begå sig i vandet og kunne klare sig. i vandet på egen hånd. Derudover vil børnene lære at.

Mere

Kirstinebjergskolen, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 17.30-19.45

Letøvet svømning fra 8-14 år - langbane

Letøvet svømning for børn. Formålet med. dette svømmehold er at tro på egne svømmefærdigheder. Vi arbejder mere. målrettet med ryg og crawl samt introduktion til bryst og fly. Vi vil have.

Mere

Gilleleje Fysioterapi, Motion: Andet motionstilbud

Vægttab i varmtvandsbassin

Bassintræning. er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i. ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor. er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og.

Mere

Enggården Hals, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 10.30-12

Afspænding/Bevægelseslære

Vi arbejder hele kroppen igennem i et roligt tempo, så alle kan være med. Vi starter med bold, går og laver øvelser på stol og gulv. Balancen trænes, så vi styrker og vedligeholder kroppens muskler og led.

Mere

Antroposofisk Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 16.30-18

Yoga for Begyndere og letøvede

Iyengar® yoga er en fysisk udfordrende yogaform, hvor du får styrket både krop og sind, mærker roen og lærer at være til stede i nuet. Du træner styrke, smidighed, balance og nærvær.

Mere

Antroposofisk Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 18.15-19.45

Yoga for begyndere og letøvede

Iyengar® yoga er en fysisk udfordrende yogaform, hvor du får styrket både krop og sind, mærker roen og lærer at være til stede i nuet. Du træner styrke, smidighed, balance og nærvær.

Mere

Tirstrup, Træning & Sundhed Ti, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse i varmt vand

Har du ondt i muskler og led?. Så kom og oplev vandets gavnlige effekt på fysiske smerter. Varmen giver afspænding af musklerne, smertelindring og øget ledbevægelighed.

Mere

Frederikssundhallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 11-12

Matwork/Basis Pilates for alle - torsdag formiddag

Velkommen til et hold med træning, glæde og sjov med Ninna Hasfeldt! Her træner du Pilates med styrketræning med vægte 1 kg og elastikker. Vi arbejder med alle muskler i din krop med styrke, smidighed, stræk og spænding.

Mere

Foreningscenteret Pedersholm, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 17-18

Pilates

Mere

Hedebo Centret, Motion: Andet motionstilbud

Babysvømning

Er godt både for motorik og sanser og giver en dejlig tæt oplevelse mellem dig og dit barn når i boltre jer i det varme vand. Barnet skal være fra 0-12 mdr.

Mere

Tirstrup, Træning & Sundhed Ti, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 16.30-17

Babysvømning

Er godt både for motorik og sanser og giver en dejlig tæt oplevelse mellem dig og dit barn når i boltre jer i det varme vand. Barnet skal være fra 0-12 mdr.

Mere

Tirstrup, Træning & Sundhed Ti, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 17-17.30

Superbaby svømning 1-2 år

Dyk - plask - lær barnet om at være i vandet og få en skøn tid sammen. Superbørns svømning 1-2 år. Vi synger forskellige sanglege med tilhørende bevægelser/øvelser, som stimulerer og udfordret dit barn for 1-2 år.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 09-10

Pilates for alle

Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk. En dynamisk Pilates trænings bevægelse med et flow!

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 14.45-16

Gravid Yoga - 6 mødegange

Kirsten Wej. Modvig er bl.a. uddannet gravid-yogalærer og guider dig gennem et trygt og. afstressende program for din gravide krop med hjælpsomme stillinger under. graviditet til hvile, ro og fødsel. Vi arbejder med åndedrættet, træner.

Mere

BeneFit Skørping, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 07-08

Fysio Flow - Skørping

FysioFlow er en træningsform, der arbejder med kroppens bindevæv, også kaldet kroppens fascier.

Mere

Sundhedscenter Fryd, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09-10.10

Pilates - Stærk ryg *

Stabilitet, balance, smidighed, super stærk og veltrænet core, tonede muskler, flot og rank holdning: din ryg vil elske pilates-træning. Øvelserne er et system af stræk og styrkeøvelser understøttet af vejrtrækningen.

Mere

Aktivitetshuset Ebeltoft, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-11.30

Seniortræning

Et tilbud til dig, der er motivereret for at holde hele kroppen i form. Vi smidiggør leddene, styrker musklerne og kredsløbet. Vi træner nakke, ryg, mave og bækkenbund, så du får større friskhed og velvære.

Mere

Kulturbroen, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 11.30-13.30

Seniordans i Nørresundby*

Seniordans er livsglæde, og alle kan være med uanset alder og. køn. Dansen er partnerfri. Hvis du ingen partner har, så medbring bare dit gode. humør. Dans er god motion for krop og sjæl og ikke mindst for. humøret.

Mere

Maribo Hallerne og Maribo Stadion, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 08.45-10

Styrketræning & bevægelighedstræning M. Fysioterapeut Helle S. Rasmussen

Styrketræning & bevægelighedstræning M. Fysioterapeut Helle S. RasmussenHoldet for dig, der gerne vil gerne styrke og optimere din krop. Det er fysioterapeutisk træning med fokus på kvalitet i øvelserne.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10-10.45

Zumba Gold

I Zumba Gold er tempoet langsommere, og koreografierne er enkle. Der er fokus på at skåne knæ og hofter, men tempoet vil være tilpas højt, så vi stadig får sved på panden, samtidig med at vi har det sjovt sammen.

Mere

FOF Vest, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 11.30-12.45

Mediyoga

Er en kombination af medicin og yoga og bygger bro mellem de to. Et match made in heaven! Medicinsk yoga er sammensatte yogaprogrammer, hvor fokus er på mantra, vejrtrækning, fysiske øvelser og meditation.

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 07-08

Go'morgen yoga

Hatha yoga har sit udgangspunkt i de klassiske yogastillinger. Undervisningen balancerer styrke med smidighed og bevægelse med åndedrat og meditation. Vi udfører stillingerne i et roligt tempo.

Mere

Baeshøjgård, Motion: Andet motionstilbud

Bassintræning med Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer. med dine led, skal genoptrænes eller ønsker skånsom træning. Kroppen kan trænes. på en måde, som ikke er mulig på landjord. Vægtløshed, bevægefrihed og vandets.

Mere

Jetsmark Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 11.15-12

Varmtvandstræning

Mere

Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08-09.15

Pilates med Effekt for de morgenfriske

Pilates og Effekt er en god kombination. Principperne for de to motionsformer er de samme: Der er fokus på kropsholdning og funktionel træning. Alle øvelser aktiverer kroppens små holdningsmuskler også kaldet muskelkorsettet.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 08.30-09.45

Motion for mænd over 60

Er du efterlønner, pensionist - eller på vej dertil - og ønsker du et træningstilbud, som er med til fortsat at holde dig i form, så er dette hold lige noget for dig. Pas på bevægeapparatet - det skal holdes ved lige!

Mere

Gilleleje Hallen / Møllegården, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09.30-11

Pilates - Harmoni og balance

På. dette hold vil vi arbejde med øvelser, som styrker, strækker, afspænder og. afbalancerer samtlige muskler og led i hele kroppen. Gennem den særlige. vejrtrækningsteknik sendes opmærksomheden ned i kroppen. Herved opnår vi, at.

Mere

Træningscenter Tirstrup, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende bevægelse i varmt vand

Hensyntagende bevægelseslære i 33-34. grader varmt vand - handicaphold. Al vores undervisning i. varmtvandsbassin er særlig tilrettelagt for deltagere, der på grund af.

Mere