Spring til indhold

Arrangementer

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12.50-14.30

Fibromyalgi - hensyntagende

På dette hensyntagende hold - laver vi øvelser, som styrker og smidiggør muskler og led. uden skadelig belastning. Fokus på smidighed, balance og koordination. Vi. arbejder i et roligt tempo og afspænder kroppen, inden vi laver små blide.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 13-14.15

Motion for mænd over 60

Er du efterlønner, pensionist - eller på vej dertil - og ønsker du et træningstilbud, som er med til fortsat at holde dig i form, så er dette hold lige noget for dig. Pas på bevægeapparatet - det skal holdes ved lige!

Mere

Mariendalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 14-15.30

Tai chi chuan- øvet

Oplev. det sjove og berigende i den kinesiske selvforsvars- og bevægelseskunst Tai Chi. Chuan. En ny og spændende verden vil åbne sig for dig. Fremgangsmåden i undervisningen er: 1. Kroppens struktur harmoniseres.

Mere

Pensionist- og Dagcentret Vibenshave, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 15.30-17.10

Tai Chi

Mere

K.U.B.E, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 16.15-17

Ballet 4-6 år - begyndere

Ballet er en kreativ, virkningsfuld og sjov form for motion. Den udvikler rytmesansen, øger smidighed og muskelstyrke, giver en rank holdning og graciøse bevægelser.

Mere

Voel-Hallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.30-17.15

Motion for mænd

Torsdag. eftermiddag. Hvis du ønsker en træning, som gør dig. bedre rustet til at klare hverdagen, så er dette hold noget for. dig. Måske har du rygproblemer eller. muskelspændinger i nakke og skuldre?

Mere

AOF Hunderupvej, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17-18.10

Ryghold/coretræning

For dig der ofte har en træt, stiv eller øm ryg efter dagens aktiviter med stillesiddende arbejde eller mange forflytninger og tunge løft. Vi smidiggør rygsøjlen laver strækøvelser og styrker ryg og mavens muskulatur.

Mere

Skolen på Duevej, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17-18.30

1. knivform og sværd

1. knivform og sværd- forudsætter træning i den langsomme Tai. Chi-form. I undervisningen repeteres. den 1. knivform: Kort Kniv og sværdet. Våbenformene træner og udvider kroppens. kraft og funktion.

Mere

Auning Idræts og Kulturcenter, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 19.45-20.45

Styrk din krop i vandet

Pulsen er oppe i en halv time med effektive bevægelser, hvor du er let i vandet. Det styrker hele kroppen. Det er træning med intervaller gående eller løbende. Vi bruger også aqua redskaber til at lave modstand i vandet.

Mere

Energicenter Voldparken, Motion: Danseundervisning kl. 18.30

Husum ECV, børnedans, torsdag

Børnedans. Børnedans er for dit barn, som elsker at bevæge sig til MGP-musik, Ramasjang, TikTok-sange eller andre smarte børnesange.

Mere

Pris: 550 kr

Energicenter Voldparken, Motion: Danseundervisning kl. 18.30

Husum ECV, dans og bevægelse, torsdag

Børnedans. Børnedans er for dit barn, som elsker at bevæge sig til MGP-musik, Ramasjang, TikTok-sange eller andre smarte børnesange.

Mere

Pris: 550 kr

Bramming Kultur- og Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic

Sund ryg i varmt vand

Mere

Lejbjergcentret, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende vandgymnastik - Lejbjerg

Hensyntagende vandgymnastik for folk med problemer i bevægeapparatet. Har du en eller flere skavanker, er træning i varmtvandsbassin med kompetente instruktører gavnligt.

Mere

Lejbjergcentret, Motion: Gymnastik/aerobic

Varmtvandskursus - Bevægelse og afspænding *

På holdet kommer du gennem et program med blandede øvelser for hele kroppen, som varierer fra gang til gang. Programmet består typisk af øvelser der træner styrke, kondition, balance og fleksibilitet, øvelserne foregår både med og uden rekvisitter.

Mere

Bülowsvejhallen, Motion: Andet motionstilbud

Skånsom styrketræning

På dette hold. får du styrket kroppens basale muskler og får forbedret kroppens naturlige. bevægemønstre. Målet er at gøre hele din krop velfungerende og stærk. Øvelserne.

Mere

Træningscenter Tirstrup, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende bevægelse i varmt vand

Hensyntagende bevægelseslære i 33-34. grader varmt vand - handicaphold. Al vores undervisning i. varmtvandsbassin er særlig tilrettelagt for deltagere, der på grund af.

Mere

AOF Skive, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.30

Yoga - begyndere/let øvet

Vi. arbejder med traditionelle yogastillinger fra Hatha Yoga og Tao Yin Yoga, der. giver ro og nærvær i krop og sind, og lærer. små dynamiske serier med fokus på. energi og koordination. Yoga.

Mere

AOF Skive, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 18.45-20.15

Yoga - let øvet/øvet

Vi. arbejder videre med traditionelle yogastillinger fra Hatha Yoga og Tao Yin. Yoga, der giver ro og nærvær i krop og sind, i kombination med mere. dynamiske serier i et sammenhængende flow. Yoga.

Mere

AOF Svendborg, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Yoga 60 + i roligt tempo

Yoga i roligt tempo. Vi arbejder i et roligt tempo med bevidsthed om opspænding, udspænding og afspænding og med fokus på åndedrættets samspil i øvelserne. Hver lektion slutter med talt afspænding.

Mere

FOF Kursuslokaler, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 09.45-11.15

Osteoporose

Dette er holdet for dig som er ny-diagnostiseret med osteoporose og for dig som har levet med det igennem flere år.

Mere

Bülowsvejhallen, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11-12

Pilates

Du bedes medbringe din. egen yogamåtte. Pilates har sin oprindelse i yoga,. dans og martial arts og er en helt unik træningsform som har fokus på. kropsforståelse, kernemuskulatur, smidighed, åndedræt og velvære.

Mere

FOF Kursuslokaler, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11.30-12.30

Styrk din balance

Mere

Lejbjergcentret, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 12.10-12.55

Hensynstagende varmtvandskursus - Bevægelse og afspænding

Holdet er hensynstagende med maks 8 kursister. Indholdet tilrettelægges så. alle kan være med, og der tages hensyn til hver enkelt. En lektion er 45 minutter.

Mere

Bülowsvejhallen, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 12.15-13.15

Barretræning og gulvøvelser

Barre-træning er. en sammensmeltning af pilates, ballet, og funktionel træning, hvor hele kroppen. arbejdes igennem, med barren som redskab. Barren bruges. til at holde balancen mens der trænes styrke, smidighed, balance og.

Mere

Lejbjergcentret, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 12.55-13.40

Varmtvandskursus - med elementer fra SMART training*

På holdet kommer du gennem et program med blandede øvelser for hele kroppen,. som varierer fra gang til gang. Programmet består typisk af øvelser der træner. styrke, kondition, balance og fleksibilitet. Øvelserne foregår både med og uden.

Mere

Mariendalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 16.05-17.20

Velvære

På dette hold. får du styrket hele kroppen gennem blide og dynamiske øvelser. Vi arbejder med. bolde, laver stræk- og balanceøvelser og afslutter med udstrækning på gulv til. blid musik. Dette hold er.

Mere

Lejbjergcentret, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 18-18.45

Hensynstagende vandgymnastik - Lejbjerg

Hensyntagende vandgymnastik for folk med problemer i bevægeapparatet. Har du en eller flere skavanker, er træning i varmtvandsbassin med kompetente instruktører gavnligt.

Mere

Rønnebakken, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 16.30-18.10

Hatha Yoga i Sakskøbing

Dette kursus er perfekt for begyndere, ældre yogier eller enhver, der. føler, at de har brug for en blid Hatha yoga-klasse. Vi begynder og slutter med. dyb afspænding. Vi bevæger os langsomt og progressivt gennem blide sekvenser af.

Mere

Water & Wellness Randers, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning

I det 34o varme vand trænes muskler og led, så bevægeligheden forbedres, med mulighed for at kompensere for pådragede skader, forbedre muskelstyrke og kondition samt opnå større fysisk og psykisk velvære. Undervisningen foregår på små hold.

Mere

Hedebo Centret, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse i varmt vand

Har du ondt i muskler og led?. Så kom og oplev vandets gavnlige effekt på fysiske smerter. Varmen giver afspænding af musklerne, smertelindring og øget ledbevægelighed.

Mere